Klik op het icoontje achter elk agenda item voor meer informatie

za
Dinther: Vrijwilligersavond in cc Servaes
okt 20 @ 20:00

Organisatie gaat nog plaats vinden

Dinther: Eucharistieviering met samenzang | 2e collecte Wereldmissiemaand
okt 21 @ 22:45

Onze gebeden zijn vandaag voor:
Overleden fam. Sigmans
Dries en Marietje Smulders- Verhoeven v.w. verjaardag Marietje
Voor alle vrijwilligers, van onze geloofsgemeenschap, die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn.
Diny v.d. Berg-Langenhuizen en dochter Angelien Kerkhof v.w. sterfdag
Adriaan v.d. Boom, Aaron, overleden fam.v.d. Boom en fam. v.d. Laar.
Rudi van Cleef v.w. sterfdag
Marcel Smits

Collecte Wereldmissiezondag voor Ethiopië
In de campagne van Wereldmissiemaand 2018 staat Ethiopië centraal. Een van de armste landen ter wereld en grotendeels afhankelijk van de landbouw. Dit jaar gaat de steun uit naar de boeren, Menjas, die afhankelijk zijn van de koffieverbouw. De ‘Kleine Zusters van Jezus’ hebben zich het lot van de gediscrimineerde Menjas aangetrokken en proberen hun situatie te verbeteren.
In het weekend van 20 en 21 oktober is er een landelijke collectie tijdens de vieringen. Geef daarbij gul! Ook kunt u uw bijdrage storten op NL65 INGB 0000 0015 66, t.n.v. Missio Wereldmissiemaand, te Den Haag.
Meer informatie: www.missio.nl en www.parochieheiligeaugustinus.nl

do
Dinther: Eucharistieviering
okt 25 @ 19:00

Intenties op deze speciale dag voor:
Marco van Hasselt
Bart v.d. Boom
Suus van Doorn
Twan Smits
Ted de Groot en overige dierbare overledenen

vr
Heeswijk. Het bidden van de rozenkrans.
okt 26 @ 19:00 – 20:00

Het bidden van de rozenkrans wordt afgewisseld met het uitspreken van gebedjes in meerdere talen.

Dinther: Koffie drinken in cc Servaes
nov 4 @ 11:45

Op iedere eerste zondag van de maand heeft cc Servaes de koffie klaar na de viering van 10.45 uur.
Wie zin heeft even te genieten van een lekker kopje koffie/thee envan even ‘bijbuurten’ is welkom.

Berlicum/Middelrode: Lichtjesavond, 18.00 uur opening bij Mariakapel
nov 4 @ 18:00 – 19:00

Op 4 november gedenken we al onze dierbaren met een lichtjesavond. Samenkomst bij de Mariakapel om 18.00 uur waarna we na een korte viering op het kerkhof in Berlicum kaarsjes brengen  bij onze dierbare overledene.

Dinther: Koffie drinken in cc Servaes
dec 2 @ 11:45