Geloofsgemeenschap Dinther

De geloofsgemeenschap Dinther – de voormalige parochie Sint Servatius – maakt per 1 april 2017 deel uit van de parochie Heilige Augustinus. Het is op de eerste plaats een vitale geloofsgemeenschap.

De Sint Servatiuskerk maakt de kern van deze gemeenschap zichtbaar.
Belangrijker nog zijn daarin de mensen. Zij kennen elkaar. Dat alles komt de gemeenschap ten goede.

Eef Tonk overleden
Onze medeparochiaan Eef Tonk is overleden op dinsdag 4 december 2018.
Hij mocht 71 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies.
De afscheidsdienst is op dinsdag 11 december om 11.00 uur in de St Servatiuskerk.

Anny Hanegraaf-van der Steen overleden
Onze medeparochiaan Anny Hanegraaf-van der Steen is overleden op maandag 22 oktober 2018.

Zij mocht 75 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar man, haar familie en allen die van haar hielden. De uitvaartdienst is op zaterdag 27 oktober om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Doortje van Zutphen overleden
Onze medeparochiaan Doortje van Zutphen is overleden op dinsdag 18 september 2018.
Zij mocht 84 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar familie en voor allen die van haar hielden. De uitvaartdienst is op zaterdag 22 september om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.


Piet Jacobs overleden
Onze medeparochiaan Piet Jacobs is overleden op zaterdag 11 augustus 2018. Hij mocht 78 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake zal zijn op donderdag 16 augustus om 19.00 uur in de St Servatiuskerk; de uitvaartdienst op vrijdag 17 augustus om 12.30 uur is eveneens in de St Servatiuskerk.

Anna van
 den Heuvel-Dortmans overleden
Onze medeparochiaan Anna van den Heuvel-Dortmans is overleden op dinsdag 31 juli 2018.
Zij mocht 91 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar familie en voor allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies. De uitvaartdienst is op maandag 6 augustus om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Lena Verkuijlen-van Kessel overleden
Onze medeparochiaan Lena Verkuijlen-van Kessel is overleden op zondag 29 juli 2018.
Zij mocht 91 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De avondwake is op woensdag 1 augustus om 19.00 uur in Laverhof. De uitvaartdienst is op vrijdag 3 augustus om 11.00 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Marie Langenhuizen-van Zutphen overleden
Onze medeparochiaan Marie Langenhuizen-van Zutphen is overleden op woensdag 4 juli 2018. Zij mocht 95 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en voor allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake zal zijn op zondag 8 juli om 19.00 uur in de St Servatiuskerk. De uitvaartdienst is op maandag 9 juli om 14.00 uur eveneens in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof van Dinther.

Frits Evers overleden
Onze medeparochiaan Frits Evers is overleden op maandag 18 juni 2018, daags voor zijn 70-ste verjaardag. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake zal zijn op vrijdag 22 juni om 19.00 uur in de St Servatiuskerk; de uitvaartdienst op zaterdag 23 juni om 10.30 uur is eveneens in de St Servatiuskerk. De crematie vindt in besloten kring plaats.

 

Berta Smits-Westelaken
Onze medeparochiaan Berta Smits-Westelaken is overleden op woensdag 30 mei 2018. Zij mocht 88 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar familie en allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies. Daags na de avondwake op Cunera zal de uitvaartdienst zijn op maandag 4 juni om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

 

Wim Manders o.praem. overleden

De Dintherse priesterzoon Wim Manders is overleden op dinsdag 22 mei 2018. Hij mocht 86 jaar oud worden. Hij was Norbertijn van de Abdij van Berne, pastor-teamleider van de parochie Heikant-Quirijnstok, prior Norbertijnen de Schans en initiator van het Peerke Donders Park en het Ronde Tafelhuis. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om troost voor zijn familie en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies.

Ad Driessen overleden
Onze medeparochiaan Ad Driessen is overleden op vrijdag 18 mei 2018.
Hij mocht 81 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies.
De uitvaartdienst zal zijn op woensdag 23 mei om 10.00 uur in de St Servatiuskerk te Dinther.


Jaan Goossens-Swanenberg overleden

Onze medeparochiaan Jaan Goossens-Swanenberg is overleden op dinsdag 8 mei 2018. Zij mocht 100 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar kinderen, kleinkinderen en allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake zal zijn op zondag 13 mei om 19.00 uur in de St Servatiuskerk; de uitvaartdienst op maandag 14 mei om 10.30 uur is eveneens in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

Toos de Laat-van Oss overleden
Onze medeparochiaan Toos de Laat van Oss is overleden op maandag 7 mei 2018. Zij mocht 80 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar kinderen, kleinkinderen en allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies. Daags na de avondwake op Cunera zal de uitvaartdienst zijn op zaterdag 12 mei om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

Cees van den Brand overleden
Onze medeparochiaan Cees van den Brand is overleden op donderdag 19 april 2018. Precies één week na die gedenkwaardige avond waarop hij zijn 70-jarig koorlidmaatschap heeft gevierd. Hij mocht 84 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake zal zijn op maandag 23 april om 19.00 uur in de St Servatiuskerk. De uitvaartdienst is op dinsdag 24 april om 10.30 uur eveneens in de St Servatiuskerk. De crematie vindt plaats in besloten kring.

Piet van Kessel overleden
Onze medeparochiaan Piet van Kessel is overleden op donderdag 29 maart 2018. Hij mocht 91 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake is op dinsdag 3 april om 19.00 uur in de St Servatiuskerk.

Martien van Genugten overleden

Onze medeparochiaan Martien van Genugten is overleden op vrijdag 23 maart 2018. Hij mocht 76 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De uitvaartdienst is op woensdag 28 maart om 14.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

 

Ad van Oorschot overleden
Onze medeparochiaan Ad van Oorschot is overleden op donderdag 22 maart 2018. Hij mocht 76 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De avondwake is op dinsdag 27 maart om 20.00 uur; de uitvaartdienst op woensdag 28 maart om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

 

Wim van Doorn overleden
Onze medeparochiaan Wim van Doorn is overleden op woensdag 14 maart 2018. Hij mocht 92 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor zijn kinderen, kleinkinderen en allen die van hem hielden bij het dragen van dit verlies. De uitvaartdienst is op dinsdag 20 maart om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther. 

Clazien van der Heijden-Schellings overleden
Onze medeparochiaan Clazien van der Heijden-Schellings is overleden op dinsdag 6 maart 2018. Zij mocht 92 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar familie en allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies.
De uitvaartdienst is op maandag 12 maart 2018 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

 

Marie Vissers-Wijgergangs overleden

Onze medeparochiaan Marie Vissers-Wijgergangs is overleden op zondag 18 februari 2018. Zij mocht 100 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid en bidden om Gods troost voor haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen en allen die van haar hielden bij het dragen van dit verlies.
De uitvaartdienst is op zaterdag 24 februari 2018 om 14.00 uur in de Abdijkerk te Heeswijk. De begrafenis vindt aansluitend plaats op het parochiekerkhof te Dinther op zaterdag 24 februari 2018.

 

Anny van Zutphen-Heymans overleden
Onze medeparochiaan Anny van Zutphen-Heymans is overleden op woensdag
7 februari 2018. Zij mocht 82 jaar oud worden.
Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar man, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op donderdag 15 februari  2018 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Nellie Verhagen-Bolwerk overleden

Onze medeparochiaan Nellie Verhagen-Bolwerk is overleden op zondag 14 januari 2018. Zij mocht 93 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op vrijdag 19 januari 2018 om 11.00 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

 

Francine van Asseldonk overleden

Onze medeparochiaan Francine van Asseldonk is overleden op dinsdag 9 januari 2018. Zij mocht 82 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar familie en vrienden. De uitvaartdienst is op maandag 15 januari 2018 om 14.00 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

 

Riek Deckers-van Lamoen overleden

Onze medeparochiaan Riek-Deckers-van Lamoen is overleden op zondag 7 januari 2018. Zij mocht 95 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op zaterdag 13 januari 2018 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

 

Jan van Schijndel overleden
Onze medeparochiaan Jan van Schijndel is overleden op zaterdag 16 december 2017. Hij mocht 86 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn kinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op donderdag 21 december 2017 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

Maurice van Rooij overleden
Maurice van Rooij is overleden op vrijdag 8 december 2017. Hij mocht slechts 45 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn vrouw, kinderen, ouders, schoonouders en verdere familie.