Geloofsgemeenschap Dinther

De geloofsgemeenschap Dinther – de voormalige parochie Sint Servatius – maakt per 1 april 2017 deel uit van de parochie Heilige Augustinus. Het is op de eerste plaats een vitale geloofsgemeenschap.

De Sint Servatiuskerk maakt de kern van deze gemeenschap zichtbaar.
Belangrijker nog zijn daarin de mensen. Zij kennen elkaar. Dat alles komt de gemeenschap ten goede.

Vanuit het pastoraal team is Norbertijn Joost Jansen speciaal verantwoordelijk voor de Geloofsgemeenschap Dinther.

Jan van Schijndel overleden
Onze medeparochiaan Jan van Schijndel is overleden op zaterdag 16 december 2017. Hij mocht 86 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn kinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op donderdag 21 december 2017 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

Maurice van Rooij overleden
Maurice van Rooij is overleden op vrijdag 8 december 2017. Hij mocht slechts 45 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn vrouw, kinderen, ouders, schoonouders en verdere familie.

Bert van Esch overleden
Onze medeparochiaan Bert van Esch is overleden op zondag 24 september 2017. Hij mocht 88 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn vrouw en verdere familie. De uitvaartdienst is op zaterdag 30 september 2017 om 11.00 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

Jeanette van den Boom-van Schaijk overleden
Onze medeparochiaan Jeannette van den Boom-van Schaijk is overleden op maandag 28 augustus 2017. Zij mocht 88 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op zaterdag 2 september 2017 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Louis van den Heuvel overleden
Onze medeparochiaan Louis van den Heuvel is overleden op zaterdag 26 augustus 2017. Hij mocht 90 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn vrouw en verdere familie. De uitvaartdienst is op woensdag 30 augustus 2017 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof te Dinther.

An van Grinsven-van der Wielen overleden
Onze medeparochiaan An van Grinsven-van der Wielen is overleden op zondag 20 augustus 2017. Zij mocht 88 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid.Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De uitvaartdienst is op donderdag 24 augustus 2017 om 14.00 uur in de St Servatiuskerk te Dinther.Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Miet van der Sangen-Manders overleden
Onze medeparochiaan Miet van der Sangen-Manders is overleden op vrijdag 18 augustus 2017.
Zij mocht 88 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. De avondwake is op woensdag 23 augustus 2017 om 19.00 uur in Laverhof. De uitvaartdienst is op donderdag 24 augustus 2017 om 10.30 uur in de St Servatiuskerk te Dinther. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Harrie van der Zanden overleden
Onze medeparochiaan Harrie van der Zanden is overleden op vrijdag 28 juli 2017. Hij mocht 82 jaar oud worden. Wij gedenken hem in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Avondwake op donderdag 3 augustus 2017 om 19.00 uur. De uitvaartdienst is op vrijdag 4 augustus 2017 om 10.30 uur. Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.

Drieka Lucius-van Gemert overleden
Onze medeparochiaan Drieka Lucius-van Gemert is overleden op vrijdag 30 juni 2017. Zij mocht 92 jaar oud worden. Wij gedenken haar in dankbaarheid. Wij bidden om troost voor haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Avondwake op donderdag 6 juli 2017 om 19.00 uur in de kapel van Cunera. De uitvaartdienst is op vrijdag 7 juli 2017 om 10.30 uur.
Aansluitend is de begrafenis op het parochiekerkhof te Dinther.