Koren in Loosbroek

Gemengd koor Servanto

Dit koor zingt op de vierde zondag van de maand tijdens de viering van woord en gebed.
Het staat onder leiding van Greet Strijker en repeteert iedere woensdag avond in de kerk.
Voorzitter is Thea Smits, secretaresse is Toos van Boxmeer.
Het repertoire bestaat uit meerstemmige liederen in het Nederlands en vreemde talen.

Inlichtingen: 0413-229771 of e-mail: toosvanboxmeer@outlook.com

Gemengd Kerkkoor

Dit koor zingt op de eerste, tweede en vijfde zondag van de maand.
Het staat onder leiding van Carla Bons en repeteert iedere maandagochtend in de kerk.
Voorzitster is Joke Roefs, secretaresse is Riek Verwijst.
Het repertoire bestaat uit de vaste gezangen van de liturgie, wisselende gezangen in het Latijn en andere vreemde talen en samenzang.

Inlichtingen: 0413-229827 of e-mail: marjoroefs@home.nl

Gemengd koor Simul Canto

Dit koor zingt op de derde zondag van de maand.
Het staat onder leiding van Carla Bons en repeteert iedere woensdag vroeg in de avond in de kerk.
Voorzitster is Hanita Bosch, secretaresse is Corry van Lanen.

Inlichtingen: 0413-294030 of e-mail: c.van.lanen@home.nl