Wanneer:

Geen viering

Intenties:

Overleden familie Goossens;

Overleden familie Wim van Zoggel- van den Oetelaar.

Mededeling voor de gehele H. Augustinusparochie

Online gezinsviering

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de gezinsviering van de Parochie Heilige Augustinus op zaterdag 2 oktober. Zoals de naam al zegt. Zijn de vieringen toegankelijk voor het gehele gezin! Tijdens de online viering gaan we kennis maken met Franciscus van Assisi en staan we stil bij dierendag.

Als je wilt deelnemen aan de viering kun je je tot 1 oktober aanmelden via: chantalvanlith@outlook.com We hopen jullie met het gehele gezin te verwelkomen op 2 oktober om 19.00 uur via Teams!

De coronamaatregelen zijn versoepelt voor de kerken vanaf 25 september.

De belangrijkste punten zijn: aanmelden en registreren is niet meer nodig. Geen coronatoegangsbewijs nodig. De 1,5 meter afstand hoeft niet meer. Geef elkaar wel voldoende ruimte bij het plaatsnemen en lopen. Er mag weer gezongen worden. De communie kan weer uitgereikt worden en de collecte kan weer gehouden worden. Wel is er de dringende vraag verantwoording te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona.

Het parochiesecretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur. U bent  van harte welkom.

Voor spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Houd U De Brug en de website in de gaten voor de juiste informatie.