Binnen de Parochie Heilige Augustinus ben ik voor velen een nieuw gezicht dus stel ik mij graag aan u voor. 

Ik ben 56 jaar, al 30 jaar getrouwd met Rob, moeder van twee inmiddels volwassen kinderen en woon in het buitengebied van Gemonde. Heerlijk rustig in het mooie Brabantse landschap. Als ‘Schoevers-meisje’ heb ik vele jaren ervaring als ondersteuner van management en directies in het bedrijfsleven, in de Zorg, bij de Overheid maar ook als zzp’er.

Met heel veel plezier ben ik maandag 9 maart jongstleden gestart al secretaresse (parttime) van het Parochiebestuur. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het algemeen secretariaat, bereid ik de bestuursvergaderingen voor en notuleer deze. Daarnaast geef ik support aan de locatieraden en het pastoraal team op secretarieel niveau en maak ik een start met de opbouw van een centraal archief. Ook DocBase en Exact-online ga ik me eigen maken. Kortom voldoende uitdagingen waar ik de komende tijd mee aan de slag kan gaan.

Een week na mijn start brak de corona-crisis uit. Het inwerkprogramma kwam er ineens heel anders uit te zien. De Rots ging dicht en plotseling werkten we thuis. Graag had ik al veel collega’s en vrijwilligers de hand geschud en gesproken maar helaas moet dat nog even wachten. Zodra het kan, kom ik graag op alle secretariaten persoonlijk kennismaken.

Voor vragen m.b.t. bestuur en locatieraden en het aandragen van agendapunten voor de bestuursvergadering, kunt u mij bereiken via: secretariaat@parochieheiligeaugustinus.nl. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag- en donderdagochtend.

Ik sluit graag af met een uitspraak van Henry Ford:

‘Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes’.