Al jaren hebben we in onze Augustinusparochie de gewoonte om het nieuwe pastorale werkjaar te openen met een parochiedag. Die traditie – die eerder plaatsvond in Dinther en Middelrode – willen we ook dit jaar weer voortzetten. Graag willen we alle parochianen daarvoor dan ook uitnodigen op zondag 25 september in Loosbroek.

We beginnen de dag met een eucharistieviering om 10.00 uur in de Sint Antoniuskerk. In de andere kerken van onze parochie is er die ochtend geen viering. In deze viering zal het pastoresteam – Frank van Roermund, Isabel van Baal en Guido Dieteren – voorgaan. De viering wordt muzikaal opgeluisterd door koor Servanto.

Na de viering zullen we elkaar ontmoeten in de parochietuin of bij minder mooi weer binnen in cultureel centrum De Wis. Na de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, volgt een optreden van alle Loosbroekse koren, te weten jeugdkoor Joy, het Kerkkoor, koor Servanto, La Orféon en Simul Canto. Elk koor zal twee liederen ten gehore brengen, zodat er genoeg tijd overblijft voor ontmoeting en gesprek, want dat is vooral het doel van de parochiedag. Ook kunt u deze ochtend kennismaken met alle werkgroepen diaconie.

Om ongeveer 13.00 uur wacht ons een lekkere lunch met broodjes. En we sluiten de parochiedag af rond 14.00 uur. De parochiedag wordt verzorgd door de vele vrijwilligers uit Loosbroek. Ook de zeven nieuwe vormelingen uit onze parochie zullen een bijdrage leveren aan deze dag.

U bent allen van harte welkom op zondagochtend 25 september in Loosbroek!