Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut varius quis sem quis posuere.

Integer maximus nisi sit amet quam commodo blandit. Curabitur in venenatis leo, sit amet viverra odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer vel laoreet justo. Nulla lobortis est nec enim pulvinar pulvinar. Aliquam ac metus id nisi mollis scelerisque. Donec varius nibh nec lorem finibus volutpat. Nam in arcu nec nulla vestibulum blandit. Ut arcu nisi, convallis pellentesque sollicitudin id, venenatis ac dolor. Cras sed fringilla massa.

zo
Berlicum/Middelrode: Eucharistieviering, Allerheiligen, via reservering (zie openingspagina) maximaal 30 personen
nov 1 @ 09:30 – 10:30

Misintentie voor:

Overleden familie Hoedemakers- Heesakkers;

overleden familie Hendricus Bosch- van Kilsdonk;

Roos Bergervoet;

overleden ouders Meulendijk- van der Doelen;

Jo Hendriks wegens jaargetijde.

.

Loosbroek: Eucharistie op het feest van Allerheiligen met cantors en Dan Loredan aan het orgel
nov 1 @ 09:30 – 10:30

De intenties zijn voor de overleden ouders Konings-van Stiphout.

Heeswijk-Dinther St Servatiuskerk: Allerheiligen | Eucharistieviering | maximaal 30 kerkgangers
nov 1 @ 10:45 – 11:45

Onze gebeden zijn voor:

Overleden fam. de Laat- van Kessel
Harrie en Marie v.d. Ven-Schuts

Heeswijk-Dinther St Servatiuskerk: Allerzielen | Eucharistieviering | speciaal voor uitgenodigde nabestaanden van de overledenen van het afgelopen jaar uit Heeswijk én Dinther
nov 1 @ 14:00 – 15:00

Allerzielenvieringen voor genodigden
De Geloofsgemeenschappen van Heeswijk en Dinther hebben besloten Allerzielen te vieren in twee vieringen met telkens 30 mensen. Deze vieringen zijn op zondagmiddag 1 november om 14.00 uur én op maandagavond 2 november om 19.00 uur. Nabestaanden van ruim 60 overleden parochianen hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen. Spijtig genoeg is er in de gegeven situatie geen ruimte voor andere gelovigen in de St Servatiuskerk van Dinther. Reservering staat alleen open voor de genodigden.

ma
Berlicum/Middelrode: Allerzielen. Kerk open van 18.30 tot 20.00 uur Bezinning op alle overledenen
nov 2 @ 18:30 – 20:00

Voor diegene die in het afgelopen jaar zijn overleden zal er tussen 18.30 uur en 20.00 uur  een gedachteniskaars branden.

Degenen die een dierbare hebben verloren in het afgelopen jaar hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om tussen 18.30 uur en 20.00 uur naar de kerk te komen om hun geliefde te gedenken en om de gedachteniskaars en het gedachtenisprentje op te halen.

Heeswijk-Dinther: Allerzielen: Eucharistieviering

Allerzielenvieringen voor genodigden

Loosbroek: Allerzielen gedachtenisviering (dienst van woord en gebed) voor de overledenen van het afgelopen jaar
nov 2 @ 19:00 – 20:00

We gedenken dan ook de oorlogsslachtoffers, evenals de kindjes die werden geboren maar kort daarna zijn overleden.

Gezien de coronabeperkingen is dit een besloten viering en alleen toegankelijk voor de nabestaanden. Zij zijn allen persoonlijk uitgenodigd.

di
Dinther: Secretariaat in cc Servaes weer open
nov 3 @ 19:00 – 20:00

Het secretariaat in cc Servaes is per 28 juli 2020 weer open.
Iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur.

za
Heeswijk-Dinther: Vormselviering voor de hele parochie
nov 7 @ 19:00 – 20:00

Het parochieblad ( zie artikel blz. 15 ) geeft nadere informatie over de extra Corona-regels en voorwaarden m.b.t. het Vormsel 2020 in onze H. Augustinusparochie.