Skip to main content

Basisschool ’t Palet houdt actie voor Lichtpunt

Vandaag was het dan zover! Vanmorgen, 23 mei  om 10.15 uur werd het bedrag dat is opgehaald bij de actiedag van t Palet bekendgemaakt. ’t Palet heeft geld opgehaald voor twee goede doelen. Voor Lichtpunt en voor Kinderhulp.

Vanochtend stonden alle kinderen buiten vol spanning te wachten op de speelplaats. De directeur juf Marion sprak de kinderen toe en verwelkomde ons (pastor Henco, Ria, pastor Isabel en een vertegenwoordiger van Kinderhulp).

Er stonden acht krukken opgesteld. Hierop kwamen één voor één kinderen staan die een stukje van het bedrag op een kaartje omhoog moesten houden. We begonnen achteraan bij de centen, daarna de dubbeltjes, de euro’s, de tientjes, honderdjes en als laatste duizendtallen. De kinderen mochten meedenken. Uiteindelijk werd het eindbedrag van €5561,90 zichtbaar. Een fantastisch bedrag! We mochten een cheque in ontvangst nemen van €2780,95. Hier kunnen wij veel kinderen die dit hebben, blij mee maken! We bedanken alle kinderen en leerkrachten voor hun inzet!